Nasza strona korzysta z plików cookie. Kliknij krzyżyk z prawej strony, aby zakceptować pliki cookies na tej stronie i zamknąć ten komunikat. x
english

Hol wejściowy w budynku wielorodzinnym w  Sopocie

Zaproponowaliśmy adaptację i aranżację istniejącego holu w budynku mieszkalnym w Sopocie przy ul. Grottgera.

Projekt uwzględnia zasłonięcie zabudową z płyt gipsowo kartonowych oraz płyt meblowych/ fornirowanych istniejących szachtów instalacyjnych, liczników gazowych itp. Podciągi i instalacje ukrywamy pod sufitami podwieszanymi w których również proponujemy zastosowanie oświetlenia LED po to aby rozświetlić nastrojowo sufit, wprowadzamy również oświetlenie boczne przy windach. Proponujemy elegancką, ponadczasową kolorystykę oraz wprowadzenie czarno białych, historycznych zdjęć Sopotu.

Projekt miał na celu wydzielenie części przestrzeni na rowerownię, uporządkowanie instalacji i podniesienie rangi budynku. Widać na ostatnich zdjęciach stan istniejący - chyba nam się udało sprostać wyzwaniu... :)